Home / Publicaties / Publicaties overig / Parkeren en het bestemmingsplan

Parkeren en het bestemmingsplan
Supplement 2011-2 Leergang Op dezelfde leest (41 pagina's)

KOSTEN
€ 49,00 (arrangementhouders) | € 75,00 (niet-arrangementhouders)
DATUM VAN UITGAVE
23 januari 2012

De Nirov werkgroep van bestemmingsplanmakers, bestaande uit juridisch adviseurs van BügelHajema, Oranjewoud, Buro Vijn en Pouderoyen Compagnons en het Nirov zelf, hebben onlangs de publicatie ‘Parkeren en het bestemmingsplan opgesteld. 

Aanleiding voor deze publicatie over het thema ‘Parkeren en het bestemmingsplan’ is het mogelijk komen te vervallen van de stedenbouwkundige bepalingen van de bouwverordening, waaronder de daarin opgenomen parkeerbepaling. Deze bepaling vormt in de meeste gevallen een belangrijke grondslag voor de doorwerking van de parkeerbehoefte van in een bestemmingsplan toegelaten ontwikkelingen. Op dat moment zal het parkeren in het bestemmingsplan zelf opgenomen moeten worden. Reden genoeg om daar een uitgave van het ODL netwerk aan te wijden.

Op welke manieren kan parkeren in het bestemmingsplan worden geborgd? In de publicatie worden verschillende manieren aangedragen om dit te doen. Het supplement is via het Nirov te verkrijgen. Klik hier voor een overzicht van de inhoud.

x
Voer hieronder uw e-mailadres in en u krijgt uw gegevens toegestuurd.